Doorgaande ontwikkelingsbegeleiding voor kinderen van 0 tot 12 jaar in Kindcentrum De Boomladder!

Vanaf 4 januari 2021 in de Bomenwijk in Heerhugowaard

Kindcentrum De Boomladder is compleet, nu vanaf 4 januari 2021 de kinderdagopvang voor kinderen vanaf 10 weken onder regie van Blosse komt. Met de basisschool, kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang is de doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar gerealiseerd.

Martine Amiry, manager kinderopvang: “Ons kindcentrum heeft als speerpunten: rust, huiselijkheid en talentgericht. In deze sfeer bieden we een rustige en veilige omgeving voor de kinderen zodat zij hun talenten volop kunnen ontwikkelen.”

Met de basisschool en kinderopvang onder één dak kan door het team van opvang en onderwijs een doorgaande ontwikkelingsbegeleiding worden geboden. Erna Driest is sinds 1 augustus de nieuwe kindcentrum directeur en heeft veel zin om dit kindcentrum verder uit te bouwen. Erna: “in de afgelopen jaren hebben de teamleden elkaar steeds meer opgezocht en de samenwerking verstevigd. En daar gaan de kinderen en hun ouders/verzorgers nu de vruchten van plukken. Opvang en onderwijs op elkaar afgestemd, van ’s ochtends 7.00 uur tot ’s avonds 18.30, onder één regie. Dat geeft rust en is fijn voor de kinderen.”

 

Meer informatie: www.deboomladder.nl (http://www.deboomladder.nl)

Adv Blosse Rodi HHW nieuwsblad WK43 2020 Boomladder 130x195-1 Adv Blosse Rodi HHW nieuwsblad WK43 2020 Boomladder 130x195-1